rechargier.com
smappee

RECHARGIER har ingått ett avtal med Smappee i Belgien om att vidareutveckla återförsäljarnätverket i Europa för världens smartaste energihanteringssystem!

Vad detta innebär för dig läser du längre ner, men låt oss först berätta om Smappee Infinity.

Smappee Infinity är den mest omfattande och framtidssäkra energihanteringssystemet på marknaden och kan skräddarsys efter dina eller dina kunders behov.

Den modulära och globala lösningen ger ökad energieffektivitet tack vare detaljerad information i realtid om energiförbrukning med inte bara genom ett flöde, utan tre flöden för att sänka elförbrukningen. Tillsätt sol, gas och vatten för en fullständig översikt över alla dina energiflöden i en överblick. Smappee Infinity är lätt att installera och integrera med IoT-tjänster och har optimerad självförbrukning och smart laddning, vilket ger exceptionellt värde både för bostäder och företagskunder.

Snabb installation med låg kostnad.

Tack vare den snabba och enkla installationen och låga underhållskostnader, är den totala kostnaden för Smappee Infinity betydligt mindre jämfört med andra konkurrerande lösningar. .Det kompakta plug-and-play-systemet är robust och pålitligt, med en nav som ansluter ström klämmor (CT) eller Rogowski-spolar. På så sätt spenderar du mindre tid på installationen och mer tid på att spara energi för dig och din kund.

Snabb, exakt energidata skräddarsydd efter kundens behov.

Smappee samlar in förbrukningsdata tom av enskilda apparater i realtid. Genom att kombinera traditionella klämmor, den smarta Smappee-switchen och den patenterade apparatur igenkänningstekniken, erbjuder Smappee det mest kompletta och omfattande alternativet för undermätning som finns tillgänglig på marknaden. Detta ger inte bara en stor mängd  mycket  värdefull och användbar data,  utan möjliggör också för leverantörer och  användare att komma åt dessa data på flera sätt. Smappee  innehåller ett API för integration med  HEMS/BMS-system, en flexibel  professionell  instrumentpanel med djupgående  analyser och en användarvänlig app för  konsumenter.

Modulärt och omfattande.

Vi vet att alla kunder är olika. Därför har Smappee Infinity utvecklats med flexibilitet i åtanke. Deras omfattande erbjudande gör att du bara behöver välja de funktioner och tjänster du behöver för att kunna leverera en lösning som är skräddarsydd för dina kunders behov.  Behöver du mer kontroll, data eller tjänster över tid? Inga problem! Tack vare modulariteten i Smappee Infinity kan du alltid bygga vidare på den befintliga lösningen för att möta dina förändrade behov.

IoT-aktiverad kontroll  och  dynamisk  belastningsutjämning.  

Smappee  Infinity  kan  enkelt paras ihop  med  IoT-produkter och plattformar  som Nest,Amazon  Alexa, Home Assistant och OpenHab och använder MQTT- och EEBUS  kommunikationsprotokoll för  ännu  fler  integrationer. Eller helt enkelt lägga till en Smappee Switch eller Output modul för att hantera någon apparat. Upptäck fördefinierade automatiseringar för självkonsumtion, smart EV-laddning och överbelastningsskydd. Vår dynamiska lastbalanseringsteknik riktar energi till VVS- och hembatteriet för att ge dig och din kund ytterligare energieffektivitet och sinnesro.

Oändliga möjligheter.

 • Transparent energianvändning och kostnader. Smappee erbjuder användarna insikter om energiförbrukning och kostnader, tom per apparat. På så sätt undviker man överraskningar med energiräkningar, tom där en värmepump, AC eller EV laddare används.
 • Dynamisk belastningsutjämning. Smappee hanterar automatiskt energiflöden på det mest effektiva sättet med hjälp av integrerade tredjepartssystem, Smappee Switch, utdatamodulen och automatiseringar.
 • Överbelastningsskydd. Smappee förhindrar att säkringar blåser genom att hantera energiflöden in på ett sådant sätt att mindre kraft går till t.ex. EV-laddare när användare startar matlagning eller när en produktionslinje körs med full kapacitet.
 • Optimerad egenförbrukning. Istället för att återföra överskottsenergi till nätet säkerställer Smappes dynamiska lastbalanseringsteknik att 100 % av den genererade solenergin används genom att skicka den till smarta enheter, VVS eller batterier.
 • Smart EV-laddning. Smappee ser till att du har den laddning du behöver, när du behöver den. Dra nytta av ett autonomt överbelastningsskydd, optimerad egenförbrukning och skräddarsydda smarta EV-scheman. Med Smappee kan kommersiella byggnader också installera fler laddstationer med sin befintliga infrastruktur.
 • Lägg till intelligens till smarta mätare. Smappee s smarta mätar modul läser den smarta mätaren och ger konsumenterna värdefulla insikter i sin energiförbrukning så att de kan spara energi och pengar. Verktyg kan skräddarsy Smart meter-modulen, appen, instrumentpanelen och förpackningen.
 • Övervakning av nätet. Använd Smappee för att övervaka energiflödena i transformatorhytterna. Baserat på Smappee insikter, kan energiflöden flyttas till olika faser eller ett batteri eller större transformator kan installeras för att återställa balansen och därmed skydda nätets funktion.
 • Komplett undermätning. Smappee erbjuder den mest kompletta och
  omfattande uppsättningen tillgängliga undermätningsalternativ
  på marknaden. Med hjälp av detta kan man sätta den nivå på noggrannhet, installationskrav och budget som bäst passar ens specifika behov.

Summering

 • Lämplig för alla byggnader,  bostäder  och  kommersiella.
 • Smart EV  laddning  med  överbelastningsskydd  .
 • Kontrollera effekterna  av  energibesparande  åtgärder
 • Driftskompatibel med IoT-produkter och -tjänster
 • Enkel installation, lågt underhåll, uppdateringar över luften
 • Skräddarsydd instrumentpanel med realtidsdata och historiska data
 • Skyddar dina data och din integritet.
 • Modulär, framtidssäker.
 • CE/UL-certifierad och IEC 62053-21 aktiv E-klass 1-kompatibel

Kolla gärna videon nedan. Busenkel installation.

 

Blev du intresserad? Marknadens smartaste energihanteringssystem med priser du drömt om! Bli certifierad att erbjuda detta åt dina kunder!

Som sagt så är RECHARGIER företagets uppgift att bygga ett återförsäljarnätverk i Europa. Ifall du är intresserad av att bli medlem i detta exklusiva nätverk så anmäl ditt intresse genom att fylla i formuläret. När vi fått din intresseanmälan skickar vi dig mera information över produkten, en prislista och information över hur du certifierar dig. Vidare får du information över vilka förmåner du har som återförsäljare. För att kunna sälja Smappee måste du vara certifierad.